Nyheder

 

 • Husk at bestille din gratis Building Green billet


  Har du med energirenovering at gøre? Så kom til stand nummer hundrede-og-fire-og-fyrre (144). Her finder du Videncenter for Energibesparelser i Bygninger på Building Green. Messen nærmer sig med hastige skridt, og der er mange spændende indlæg og udstillere på programmet.

 • BR15-værktøj er populært – måske også noget for dig?


  Der er stor interesse for at lære det nye bygningsreglements energikrav at kende. Det ses bl.a. af besøgstallene for Videncentrets BR15-værktøj. Siden lanceringen i februar i år, har det haft knap 34.000 besøg. Arbejder du med renovering af enfamiliehuse, kan også du måske få gavn af det.

 • Sæt kryds i kalenderen for Store Netværksdag


  Videncentrets store, fagligt inspirerende netværksdag flytter i år til Aarhus. Den bliver afholdt den 24. november, så sæt allerede nu et stort kryds i din kalender. Programmet er snart færdigt, og mere information følger snart – herunder også om, hvordan du melder dig til.

 • Følg Videncentret på de sociale medier


  Nu har du en ny mulighed for at holde dig opdateret med nyheder og få inspiration om energirenovering: Du kan følge Videncenter for Energibesparelser i Bygninger på såvel Facebook og LinkedIn som Twitter.

 • Ses vi på Building Green?


  Den grønne omstilling bygger ikke sig selv, siger Connie Hedegaard, når hun om 1 måneds tid åbner Building Green udstillingen i Forum i København. Videncenter for Energibesparelser i Bygninger er med – både med viden, når der skal renoveres grønt og til messen. Kom forbi stand 144. Ses vi?

 • Videncentret drives videre af samme konsortium


  Opgaven med drift af Videncenter for energibesparelser i bygninger frem til og med 2018 skal varetages af det samme konsortium, som har drevet Videncentret siden 2008. Det offentliggjorde Eneristyrelsen tidligere på måneden. Konsortiet består af ...

 • Ny fugtberegner giver svar på fugtrisiko ved efterisolering


  Du kan nu få hjælp til at vurdere fugtrisikoen ved efterisolering med en ny fugtberegner fra Videncenter for Energibesparelser i Bygninger.

 • Frygter du fugten ved efterisolering?


  Nu kan du få hjælp til at vurdere fugtrisikoen ved efterisolering med en ny fugtberegner fra Videncenter for energibesparelser i bygninger. Den gør det nemt at beregne, om en planlagt efterisoleringsløsning er fugtteknisk forsvarlig. Du skal blot udfylde oplysninger om konstruktionen, eksisterende indeklimaforhold og den planlagte efterisolering - så får du en hurtig vurdering af, om løsningen er fugtsikker.

 • Boligejerne skruer op for varmen, når de har energirenoveret


  Mellem 30 og 60 pct. af gevinsten ved en energirenovering bliver omsat til bedre komfort i boligen i stedet for en lavere varmeregning. Det viser en ny undersøgelse fra Energistyrelsen.

 • Performancetest giver bedre bygninger


  En af landets største bygherrer, Bygningsstyrelsen, bruger nu performancetest af byggeriernes tekniske installationer – og opnår både bedre byggeprocesser og bedre bygninger. Performancetest kan blive en standard del af afleveringsforretningen i fremtiden.