Nyheder

 

 • BR18 Kvikguide - now in English!


  Videncentrets Kvikguide om energikravene i bygningsreglementet - BR18 - er nu udkommet på engelsk til brug for virksomheder med udenlandske medarbejdere og skoler med udenlandske studerende.

 • Fagligt fif om terrændæk


  I serien af ultrakorte film med faglige fif har Videncentret netop udgivet en om efterisolering af terrændæk. Vil din kunde efterisolere, samtidig med at der skal nyt gulv på? Så er der faktisk ikke nogen vej udenom at bryde det eksisterende terrændæk op. Få forklaringen i videoen her, og se også energiløsninger om terrændæk.

 • Vær med til at evaluere Videncentret


  Du kan nu være med til at evaluere det nationale Videncenter for Energibesparelser i Bygninger. Undersøgelsen er anonym og gennemføres af Energistyrelsen, og det tager blot 1-2 minutter.

 • Må vi stadig informere dig?


  På grund af den nye persondatalov skal vi være sikre på, at du fortsat samtykker i, at vi må sende dig vores nyhedsbreve. Derfor gør vi opmærksom på, at hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du nederst i hver eneste nyhedsbrev sendt fra os trykke på afmeld, og du vil efterfølgende blive taget af listen. Vi håber stadigvæk at måtte informere dig.

 • Fikse film giver ferme fif


  Med en serie af film giver Videncentret en række klare tips til arbejdet med at energirenovere bygninger. De to første er klar. De er på 30 sekunder hver og giver fif om hhv. efterisolering af tung ydervæg og varmepumper.

 • Besparelsesberegner er nu opdateret


  Videncentrets besparelsesberegner er netop blevet opdateret til Be18 beregningskernen og har samtidig fået et face-lift. Beregneren giver et kvalificeret bud på den faktiske energibesparelse ved efterisolering og ved udskiftning af installationer i boliger. Den anvender samme metode som tidligere, men for at gøre det lettere for brugene er dens samling af typiske konstruktioner udvidet – og den er nu tilpasset både computer, mobiltelefon og tablet.

 • Skyd genvej til BR18’s energikrav


  Søger du en hurtig og let forståelig forklaring af energikravene i BR18? Den kan du få i Videncentrets kvikguide, som fortæller om energikravene i bygningsreglementet i en let læst form. Du får ved en hurtig gennemlæsning overblik over, hvordan du overholder energikravene uanset om du bygger nyt, bygger til, bygger om eller laver udskiftninger.

 • Besøg Videncentret på Byggeri’18


  Så er vi i fuld sving på BYGGERi'18 i Fredericia. Besøg os, og spørg løs om energiløsninger, BR18, fugt, dampspærre, funktionsafprøvning og meget mere. Vi er der ugen ud på stand A-0620 og vejleder om energibesparelser i bygninger.

 • Sådan blev dampspærren hot!


  Over 10.000 personer har på blot to uger taget en quiz om dampspærrer på Videncentrets Facebook side. Quizzen er ikke kun for sjov; den skaber opmærksomhed om dampspærrens vigtighed – og om Videncentrets dampspærreguide med råd og vejledning om dampspærre i eksisterende bygninger. Det er primært byggefagfolk, der har taget quizzen.