Nyheder

 

 • Danmark mod Østeuropa: Fejl i oplysninger om dampspærre


  TV2 efterlod i sit program ”Danmark mod Østeuropa – hvem laver det perfekte tag?” seerne i den tro, at det er i orden at isolere med 300-400 mm uden at etablere dampspærre. Dette er imidlertid en yderst risikabel løsning, som Videncenter for Energibesparelser i Bygninger advarer imod pga. risiko for fugt og skimmelvækst.

 • Tilskud til energirenovering af etagejendomme


  Ejere af private udlejningsejendomme med 12 eller flere beboelseslejemål kan igen i 2017 søge om tilskud til energirenovering.

 • Håndværkerfradraget gælder stadig i 2017


  For private boligejere er der fortsat mulighed for at få fradrag for håndværkerløn til energibesparende tiltag som efterisolering, nye vinduer og døre, forbedring af varmeanlægget m.v.

 • Kom med til stor faglig netværksdag i Aarhus


  Husk at tilmelde dig den store faglige netværksdag i Videncenter for Energibesparelser i Bygninger. Du får masser af viden om energibesparelser i bygninger med hjem og lejlighed til at netværke. Prisen er kun 500 kr. Det foregår i Aarhus den 24. november.

 • Hybrid er det nye sort!


  Ved at kombinere forskellige opvarmningsformer i såkaldte hybridløsninger kan der opnås både miljøfordele og økonomiske besparelser. Læs, hvordan en kombination af naturgas og en varmepumpe fungerer i familien Weiles rækkehus i Dragør. PS: Senere på året kommer der en ny energiløsning fra Videncentret om netop hybridvarmepumper.

 • Rekord på Building Green


  Building Green messen i Forum var en succes og satte rekord med 7.400 gæster i løbet af messens to dage. Videncentret oplevede stor interesse for energibesparelser i bygninger på vores stand. Tak til alle de besøgende! Og husk, at Videncentret ikke kun står gratis til rådighed på messer – men kan kontaktes dagligt på tlf. 72 20 22 55 med spørgsmål om energibesparelser i bygninger.

 • Nye energiløsninger på vej


  Der er en stribe nye energiløsninger på vej – primært målrettet etageejendomme. Du kan læse, hvilke energiløsninger det handler om, i det aktuelle udviklingsprogram for Videncenter for Energibesparelser i Bygninger – hvor du også kan få at vide, hvilke andre aktiviteter der er i vente.

 • Energirenovering afgør den grønne omstilling


  Den grønne omstilling kommer ikke til at ske uden en fortsat og massiv indsats for at energirenovere bygninger. Det slås fast i en rapport om fremtidens byggeri fra Aalborg Universitet udgivet tidligere i år.

 • Fuldt program på Store Netværksdag


  Nu er programmet klar til årets Store Netværksdag i Videncenter for Energibesparelser i Bygninger med temaet: ”Energirenovering – vejen til bedre boligejendomme”. I år foregår netværksdagen i Aarhus d. 24/11-16. Fuldt program fra kl. 8.30-16.00 - for kun 500 kr. Kom og vær med – og styrk din viden og dit netværk. Se programmet, og tilmeld dig

 • Ny energiløsning om terrændæk i enfamiliehuse


  Hvordan efterisolerer man terrændæk korrekt? Det spørgsmål er der mange, der stiller til Videncentret. Derfor har vi nu udviklet en ny energiløsning om ”Efterisolering af terrændæk oppefra”. Den supplerer de eksisterende energiløsninger om husets nedre dele – bl.a. findes der i forvejen en energiløsning om ”Efterisolering af terrækdæk nedefra”.